‘Mijn Vlissingen’ 2009

Bij het creëren van de tentoonstelling “Mijn Vlissingen” liet van Dixhoorn zich inspireren door zijn woonomgeving. Vlissingen is de stad waar hij getogen is en na een jarenlange afwezigheid weer ‘thuis’ kwam. De stad, het strand en alle daarbij voorstelbare rituelen komen samen in een project dat in zijn totaliteit uit papier en stift bestaat. L.M.C. van Dixhoorn schildert hier als het ware in collage-vorm. Het resultaat is deze figuratieve collectie die bij menigeen een gevoel van herkenning zal oproepen.

Deze collectie kwam tot stand in 2007/2008 en werd tentoongesteld in 2009. Recentere werken zullen spoedig worden toegevoegd onder portfolio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s